vineri, 14 octombrie 2011

Asta este REALITATEA !

Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca asta e realitatea.  :)
Inainte,toti se respectau intre ei,isi stiau de mila,si de rusine. Se bucurau pt o mica atentie acolo,cat puteai sa oferi,acum trebuie cat mai mult. Inainte,fetele nu cred-ca stiau ce sunt alea fuste scurte,fitse peste fitse,si tampenii de-ale lor ! Acum,majoritatea au niste aere de te d-au pe spate. De ce lumea asta e atat de nedreapta cu noi ? Cand eram noi copii de 10 ani,habar nu aveam unii ce e ala calculator,jocuri si stat in casa.Acum,majoritatea tinerilor sunt in fiecare zi doar cu ochii in calculator,uitand sa mai iasa pe afara,sa isi mai aeriseasca mintea.Noi,pe atunci,stiam ce e aia Joaca,cat de cat Distractie,PRIETENI . Acum....nimic ! Majoritatea baietiilor acum se gandesc doar la SEX . Acum,abea daca mai vezi niste oameni sinceri,care stiu intr-adevar ce vor de la viata. Oamenii din ziua de azi,sunt foarte ciudati.Cand merg pe strada,in preajma mea,numai fite,barfe peste barfe,oameni care stiu doar sa comenteze,fel si fel de cacaturi ! Va vine sa credeti ce mult sa schimbat lumea in ziua de azi? Va vine sa credeti cat de ipocrita e viata asta de rahat ?
Stii,noi avem niste amintiri frumoase din copilarie,poate nu toti,dar...majoritatea.
Hai sa va amintesc ceva....mai stiti cand eram mici,cat de mult ne placea sa ne jucam tot felul de jocuri,sa iesim afara de dimineata pana seara,iar cand ne chemau parintii la masa,parca nici nu ne era foame si se rugau de noi,tipau la noi ca sa intram sa mancam,iar seara ne luau cu forta de afara,stiind ca urmatoarea zi aveam scoala ? :))
Cate si mai cate !  :X

Ne placea sa ne jucam tot felul de jocuri,Ascundelea,saream Coarda in continuu,elastic,Tara tara vrem ostasi,Flori fete sau baieti....Prinselea,o gramada de jocuri frumoase .
Iar acum...parca ne e dor de acele momente superbe. Parca am mai vrea sa fim din noi copiii de atunci. Acum....ce sa ales din toate astea ? Mai stiu copiii din ziua de azi sa mai iasa pe afara,sa se joace in continuu...?
Acum,le stau capul numai la calculatoare....la jocuri pe pc mai ales ! .
Conter strike,wow,si multe alte cacaturi !
Cand ies pe afara,majoritatea copiilor de 10 ani,se mai strang si vorbesc foarte mult de jocurile pe calculator. Frateeeeeeeeeeeeee ! Sunt chiar atat de faine ?!
Toata lumea e obsedata de calculator. Ne-a stricat viata,copilaria,TOT ! :|
Uneori nici nu iti mai vine sa mai iesi din casa,fiindca trebuie sa faci un nou level la un anumit joc. X_x
Doamne....cu noi nu era asa..noi nu cred-ca stiam la vastra aia ce e ala calculator,ce e ala cs,si toate . :|
Off......ne pierdem copilaria,AIUREA .
Ar  trebuii sa profitam maxim de ea,fiindca cand o sa fim mari,o sa ne para rau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog .